onsdag 22. juni 2016

Victoria


Dette er Victoria. Hun er 10 år gammel og har 6 søsken. Mammaen til Victoria er alenemor og jobber i oppvasken på et lite sted som selger mat. Hun tjener mindre enn 1 dollar dagen ( 1 dollar= ca 8 kr). Victoria er veldig liten av vekst og vokser ikke som sine jevnaldrende. Dette er nok på grunn av de tøffe oppvekstvilkårene og vanskelighetene i familien. Hele familien bor på et rom. Og de mangler de meste; som sengetøy, stoler og klær. De lever i ytterst fattigdom. 

Victoria har gått på Happy Day siden hun begynte i babyclass. Hun går nå i 3.klasse. Hennes yngre bror går også på skolen. Her får de gratis skolegang og mat. Noe de ikke ville fått hvis det ikke var for Happy Day.

Victoria har nå fått en fadder. Fadderen vil hjelpe slik at vi kan gi Victoria ennå mer. Vi kan nå sikre ennå bedre læring og gi henne ting hun virkelig trenger. Som sko og en skolesekk for bøkene.

Det er mange flere elever som trenger faddere. Vil du bli fadder? Send oss en mail til happydayfadder@gmail.com med ditt navn og hvor mange du vil bli fadder til. Så tar vi kontakt med mer informasjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar