torsdag 23. juni 2016

Peter


Denne gutten heter Peter. Vi vet ikke helt hvor gammel han er, men vi tror han er rundt 11 år gammel. Peter har 8 søsken og er nummer 5 i søskenflokken. Faren hans jobber på søppeldynga og tjener rundt 1 dollar dagen (1 dollar= ca 8 kr). Peter brukte også å jobbe der sammen med brødrene sine, helt til Maggie tok han med til skolen. Nå går Peter og 2 av søsknene på Happy Day. 
Han er veldig interessert i å lære, men av og til tenker han på å dra tilbake til jobben på søppeldynga. Derfor blir han fulgt nøye opp, og vis han ikke kommer på skolen går noen å sjekker hvor han er.
Foreldrene har ikke råd til mat til alle ungene, så for Peter og søsknene er Happy Day redningen. Her får de spise to ganger om dagen. Og de får lære å skrive og lese. 

Peter har fått fadder! Så nå kan vi følge Peter opp ennå mer, og gi han det lille ekstra. Så han holder seg på skolen og får en tryggere oppvekst.

Det er mange flere elever som trenger faddere. Vil du bli fadder? Send oss en mail til happydayfadder@gmail.com med ditt navn og hvor mange du vil bli fadder til. Så tar vi kontakt med mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar