søndag 12. februar 2017

Mariam og familien

For en stund siden skrev vi om Mariam og familiene hennes. Dette er en familie som virkelig trengte vår hjelp. Og sammen har vi klart å gjort mye for dem.
For penger vi fikk fra dere har vi blant annet kjøpt inn mat, kull til matlaging, hygieneprodukter og tepper.
Vi hjelper dem nå med å finne en ny plass å bo, for de har fått beskjed om å flytte fra der de leier nå.
Mariam har nå fått fadder. Gjennom fadderordningen har hun fått blant annet nye sko og en skolesekk, men kanskje viktigst av alt har hun fått mat til å ta med seg hjem.

Den yngste broren hennes får gå på Happy Day selv om han egentlig er for ung. For å begynne på skolen må du egentlig være tre år eller snart fylle 3 år. Men vi har sagt han får komme likevel, slik at han kan få mat og leke med de andre barna. Dette hjelper familien masse, for nå trenger moren bare lage mat hjemme til et barn.
Omar, storebroren til Mariam, har begynt i femte klasse på en annen skole ved hjelp av støtte fra dere. Han kan nå endelig fortsette skolegangen sin der.


Tusen takk for at dere hjelper oss å hjelpe! Dere har gjort en enorm forskjell i livet til hele denne familien.

Vi vil gjerne hjelpe ennå flere familier, og den beste måten å gjøre det på er å støtte Happy Day Junior School. Ved å gi elevene tre måltider per dag og gratis skolegang gjør vi hverdagen uendelig mye lettere for omtrent 30 familier!
Kontonummeret vårt er 1080 47 30856, og alle pengene går direkte til skolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar